En av hovedgrunnene til at mange av våre pasienter velger Vita, og hvorfor vi er referanse i fertilitetsbehandlinger i Alicante-provinsen, er fordi vi har eget laboratorium i vårt senter i Benidorm, sykehuset IMED Levante.

Denne fordelen, samt andre som sikkerhet og fasilitetene som tilbyr oss å være i et sykehusmiljø, som Vita er fertilitetssenter av IMED Hospitales; avtaler med forsikringsselskaper og høye suksessrater gjør at våre pasienter stoler på at vi skal oppfylle drømmen om morskap.

Hva er fordelene ved å ha eget laboratorium?

Ved å ha eget laboratorium tilbyr vi en ideell serviceopplevelse.

Vi gir en omfattende tjeneste til alle pasientene, noe som betyr at alle pasientens behov er fullt møtt, og involverer et stort antall fagfolk for å gi en tilnærming som dekker ikke bare medisinsk og fysisk omsorg, men også andre behov.

At laboratorium ligger på samme sted unngår unødvendige forskyvninger. Hos Vita bryr vi oss om tiden, derfor blir alle ultralyd og embryooverføringer utført på samme sykehus.

Dette hjelper oss å spare flere timer i reisetid.

Endelig er det en integrert behandling i en integrert krets, som betyr at alle tjenester er gjort på samme sted: undersøkelser, behandling, ultralyd, konsultasjoner og intervensjoner utføres på sykehus.

Inkludert komforten som dette medfører, oppnås andre fordeler som kan virke små, men for mange kvinner er de viktige, for eksempel å få tillit til de ansatte som betjener deg. Som alle tester er utført på vårt sykehus i Benidorm, er vi alltid i kontakt med Vita, som kan får deg til å være roligere og føle deg mer selvsikker.

I tillegg til alle disse fordelene, kan du få finansiering av dine Vita-behandlinger i opptil 60 måneder. Kom og møt oss på noen av våre klinikker, førstegangskonsultasjon er alltid gratis.