Etter ett år (6 måneder hos kvinner over 35 år) eller mer siden dere bestemte dere for å få barn og har ikke oppnådd graviditet, er det på tide å besøke en fertilitetsklinikk.

Det er ikke så rart. Mange par, opptil 15%, er i samme situasjon. Det viktigste er å være i eksperthender som kan hjelpe deg med å oppnå drømmen om å være foreldre.

Noen ganger er det første trinnet det vanskeligste fordi det betyr at det kan være noe problem, og dere trenger hjelp, men også fordi dere ikke vet hvordan det første besøket skal være.

Slik at alt er lettere for dere, skal vi detaljere hva besøket består av. Førstegangskonsultasjon i VITA er alltid gratis, så vel som alle revisjonene under assistert reproduksjonsbehandling, som utvilsomt oppmuntrer mange par til å komme og stole på VITA.

Førstegangskonsultasjon ved VITA

I det første besøket vil gynekologen spesialisert på assistert reproduksjon spørre deg om en rekke medisinske detaljer og helsevaner til hvert medlem av paret. Denne informasjonen er veldig nyttig for å gjøre en korrekt diagnose.

For eksempel, alder, familiens helsehistorie, gynekologisk historie av kvinner (dato hun får mensen, familie og personlig medisinsk historie, svangerskap eller abort …) og helsevaner eller diett.

Også under det første besøket vil gynekologen utføre en ultralyd for å vurdere tilstanden til livmoren, eggstokkene, eggledere, mulige uregelmessigheter osv. Det vil også gjøre en første vurdering av pasientens eggstokkreserve ved telling av antrale follikler som vil bli supplert med hormonanalyser.

Legen vil også be om en sædanalyse for å vurdere sædkvalitet, og blodprøver for eventuelle smittsomme sykdommer og genetiske tester, og videre studier som kan være karyotyping av en eller begge parter for å vurdere riktig genetisk byrde.

En av fordelene med VITA Fertilitetsklinikk er at den er integrert i et sykehusmiljø hos IMED Hospitales, og det gjør det lettere for pasientene å utføre alle nødvendige tester og analyser. Større komfort og sikkerhet for pasienten og et utmerket medisinsk team.

I tillegg, hvis vurdering av andre fagfolk er nødvendig (hematologer, endokrinologer, genetikere, androloger, psykologer osv.), tilbyr vi konsultasjoner uten ventetid.

Hver sak behandles individuelt, slik at når pasientene har alle resultater, vil de bli kalt igjen for å gi en vurdering av den aktuelle situasjonen og all informasjon om finansiering de trenger om den foreslåtte behandlingen.

Gratis førstegangskonsultasjon også for å bevare

Men det første besøket er viktig ikke bare for par eller kvinner som bestemte seg for å få barn, men også for de kvinner som ønsker å bevare sine egg til senere bruk, når de føler det er den beste tiden å være mor.

Gå frem!